Κάντε κράτηση τώρα και κερδίστε 10% στην πρώτη σας διαδρομή

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Κάντε κράτηση τώρα και κερδίστε 10% στην πρώτη σας διαδρομή

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία «Παπαδέδες Κωνσταντίνος» λειτουργεί από το 2008 με στόχο την πολυτελή και ασφαλή μεταφορά σας όπου και όταν το θελήσετε δίνοντάς σας την δυνατότητα ενοικίασης των VIP πολυτελών οχημάτων μας.

Με έναν στόλο αυτοκινήτων όπου η πολυτέλεια και οι υπηρεσίες καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, εμείς επιθυμούμε και στοχεύουμε στην ασφάλεια και στην ικανοποίηση των πελατών μας αφού κάθε απαίτησή του είναι για εμάς μία πρόκληση που μας φέρνει ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά. Δεν είναι τυχαίο που, πολλοί πελάτες, μας επιλέγουν για την μετακίνηση του προσωπικού τους από και προς τον εργασιακό τους χώρο.

Πελάτες οι οποίοι μας εμπιστεύονται από την αρχή και μας ακολουθούν μέχρι και σήμερα, πελάτες νέοι οι οποίοι επενδύουν στις υπηρεσίες μας και προστίθενται στην λίστα των μόνιμων πελατών μας. Ένα πελατολόγιο για το οποίο είμαστε περήφανοι αλλά χωρίς να εφησυχαζόμαστε γι’ αυτό βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση για την ανανέωσή του αλλά και τη δική μας.

Η εχεμύθειά που μας χαρακτηρίζει, η αξιοπιστία που είναι για εμάς η λέξη κλειδί για την επιτυχία, η ακρίβεια στους χρόνους μετακίνησης και πάνω απ’ όλα η ασφάλεια σε κάθε επίπεδο (υγεία και οδήγηση) πελατών και προσωπικού είναι κάποια από τα θετικά χαρακτηριστικά μας που θα σας κάνουν να μας επιλέξετε.

Η εταιρία μας με το εκπαιδευμένο και ενημερωμένο προσωπικό της λειτουργεί ως μια ομάδα για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης και βρίσκεται πάντα στη διάθεσής σας για να σας εξυπηρετήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας την επιθυμία σας κι εμείς θα σας συντάξουμε μία οικονομική προσφορά με τιμές ανταγωνιστικές αλλά και αντάξιες των υπηρεσιών μας.

Μας εμπιστεύτηκαν

Κάντε Κράτηση

και κερδίστε 10% στην πρώτη σας διαδρομή!